Анти 5G „Биощит“ за 300 $ се оказа USB с лепенка

Има много теории за конспирация около Covid-19. Виждали сме хора, които твърдят, че има патент, подаден за коронавируса през 2015 г. от Фондация Бил и Мелинда Гейтс, смъркането на кокаин може да го предотврати, пиенето на сребро или инжектирането на дезинфектант може да го излекува, вирусът е дошъл от космоса на астероид и др.

Една от най-разпространените и опасни конспиративни теории, свързани с пандемията, е идеята, че 5G причинява или разпространява вируса. Това е като да кажем, че Wi-Fi причинява гонорея или радиовълните причиняват синини. Разбира се, няма никакво основание, но това не е попречило на хората да извършват палежи на телефонни кули и да злоупотребяват с далекосъобщителни работници, в крайни случаи целенасочено се опитват да заразят инженерите с Covid-19, акт, опредлен като „терористична заплаха“ в САЩ.

Сега една компания предлага решение на несъществуващата заплаха от 5G. За 300 долара можете да получите защита под формата на USB флашка със стикер върху нея. Компанията, 5GBioShield, разкри своята „първа на пазара система за защита от пълен спектър“ за „пречистване срещу всички вредни радиации, електро-смог и замърсяване от биологични опасности“.

Продуктът, веднъж включен в телефон или друго устройство, „възстановява съгласуваността на геометрията на атомите, което позволява перфектна индукция за жизнените сили“. Ако това не ви удивлява, компанията също така обещава квантова технология за холографски катализатор за балансиране и хармонизиране на вредните ефекти от небалансираното електрическо излъчване“, добавя „Нано-работният диаметър на слоя е 8 или 40 метра.“

Pen Test Partners – британска компания, която тества устройства за сигурност – решила да разгледа устройството. Оказало се, че USB стикът дори няма много памет, само 128MB. Учудващо е, че все още се произвеждат такива. Когато потърсили „технологията за квантов холографски катализатор“, намерили стикер.

„Не можем да кажем, че тази лепенка не разполага с допълнителна функционалност, която не се използва никъде другаде по света“, пишат те в рецензията си, „но ние сме сигурни, че можете да решите сами.“

За да бъдат честни, те проверили и установили, че няма електрическа връзка между флашката и стикера.

„Според нас 5G Bioshield не е нищо повече от USB ключ за 5 паунда с лепенка върху него“, заключиха те.

Свързани публикации

Leave a Reply