Новото дете на Илон Мъск с абсолютно невероятно име

Основателят на Tesla Илон Мъск и музикантката Клеър Бушар, позната като Grimes, приветстваха първото си дете в понеделник.

Дали бебето им е родено на тази планета или в тайния град на Мъск на Марс, обаче, вероятно ще остане вътре в семейството. Миналият петък, технологичният предприемач продължи да играе, като обяви цените на акциите на Tesla за твърде високи, като обяви решението си да се отърве от материалните си притежания, включително къщата си, и, естествено, разкривайки, че Grimes е посрещнала последното на нож. Къде трябва да живее това бебе, Илон?! Също в Туит Мъск обяви предстоящото появяване на шестото си дете: „Бебето предстои в понеделник.“

В понеделник вечерта Мъск си пишеше с последовател, питащ за детето им, казвайки „Няколко часа!“ И по-късно: „Мама и бебе всичко добре“. Бебето е първото дете на Grimes и се присъединява към петте сина от брака му с бившата му съпруга, писателката Джъстин Уилсън. Що се отнася до името на бебето, то се чакаше със затаен дъх, защото беше ясно, че ще бъде нещо абсолютно невероятно.

Актуализация 5 май, 9:57 ч.: След като e попитан от последовател, основателят на Tesla туитва, че името на бебето е „X Æ A-12 Musk“. Не е ясно колко сериозен е той, въпреки че се надяваме отговорът да е „много“. Той също туитва, че бебето е момче. Мъск също сподели снимка на сина им с филтри имитиращи татуировки по лицето и мигли.

Свързани публикации

Leave a Reply