Том Круз и SpaceX ще правят филм в космоса

Пригответе се за концепция за филм, която е извън този свят. Актьорът Том Круз и SpaceX на Илон Мъск работят над проект с НАСА за заснемане на екшън филм в космоса. Представителите на Круз, NASA и SpaceX не отговориха.

Въпреки, че това изглежда като статия в „НеНовините“, репортажът на американското издание The Deadline казва, че „Това не е „Мисията невъзможна и никое студио не се е ангажирало на този етап“. Това ще бъде първият игрален филм, заснет в космоса, и докато подробностите са кът, в статията се казва, че ще бъде сниман в „Космическия кораб на Мъск“.

Първото изстрелване на астронавти в Международната космическа станция на борда на космически кораб SpaceX е определено за 27 май, заяви администраторът на НАСА Джим Бриденстийн миналата седмица. Не се споменава нищо за Том Круз или кога той може да се качи на космически кораб.

Круз е известен с това, че поема доста рискове, докато прави филмите си. Той изкачи най-високата сграда в света – Бурдж Халифа, за „Мисията…“ през 2011 г. И Мъск не е новак в развлекателния бизнес. Появява се в множество филми и телевизионни предавания, често играе себе си.

Предстои обаче да разберем колко истина има всъщност в тази сензационна новина.

Свързани публикации

Leave a Reply