3 чудесни съвета за Animal Crossing: New Horizons за Nintendo Switch

Какво да засадим, кой да плаща и кога да продаваме ряпа в най-новата инсталация на Animal Crossing, New Horizons.

Animal Crossing: New Horizons за Nintendo Switch току-що удари една седмица, откакто е на пазара и вече всички са обсебени съм обсебен от намирането на редките риби, буболечки и растения, които населяват любимия франчайз, особено онлайн с приятели. Всъщност симулаторът на островен живот може да бъде идеалният антидот на реалността на социалното дистанциране.

Пътуването във времето е основна тема в Animal Crossing, но противоречива. Тъй като играта се провежда в реално време, всъщност трябва да изчакате реален ден, за да се построят сгради и растенията да растат. И Animal Crossing започва бавно. Така че, ако подозирате, че искате по-бърз старт, помислете дали да върнете часовника на Nintendo Switch седем до 10 дни. По този начин, докато играете, можете да взимате ден за няколко часа. Това, за да покриете по-бързо някои от ранните, бавно развиващите се части на играта. По този начин можеш да се преструваш, че никога не си чийтвал.

Том Нук е богатият бизнес-хищник, финансиращ вашето приключение и постоянно ви убеждава да харчите повече пари, отколкото имате. Отнема малко време, за да натрупате Nook Miles – валута, базирана на постижения – в началото на играта, но работете, за да ги спечелите бързо и да изплатите този първи дълг. Колкото по-бързо изплатите първия си заем, толкова по-бързо Том ще ви построи дом и най-важното – ще ви даде допълнително място за съхранение, за всичко, което сте на път да започнете да събирате.

Игра на пазара за мъниста е доста надежден начин да увеличите седмичните си приходи. Можете да купите ряпа в неделя за цени, които обикновено се движат около 100 bells. През останалата част от седмицата можете да проверите сутрин и следобед в магазина на Nook’s Cranny, за да видите тарифите за ряпаа. Целта е да купувате евтино и да продавате скъпо.

Няколко важни бележки: репите изгниват след една седмица, така че не можете просто да ги натрупате в очакване на гигантска печалба. И проверката на цените два пъти на ден отнема време, така че вероятно не искате да започнете да инвестирате в ряпа, докато времето си заслужава изплащането. Не се инвестира, ако нямате поне 50 000 bells. Тогава дори доста малък ръст на цените може да доведе до значителна възвръщаемост.

Свързани публикации

Leave a Reply