Лайвстрийм на събитието за OnePlus 8: Кога и как?

Китайският производител на телефони OnePlus е готов да обяви водещите си телефони за 2020 г., OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro, в онлайн събитие. Устройствата ще бъдат подобрена версия на миналогодишните телефони One Plus 7. Това идва, след като други китайски производители на телефони като Huawei и Xiaomi продължиха с неотдавнашни представяния, въпреки прекъсванията на веригата на доставки в сектора на потребителската електроника, причинени от коронавируса.

Кога и къде е събитието за представяне на OnePlus 8?


Дата: вторник, 14 април 2020 г.

Българско време: 18.00

Как мога да гледам събитието на живо?

OnePlus ще бъде домакин на живо на събитието на своя канал в YouTube.

Какво знаем за OnePlus 8 досега?

Мелницата за слухове е пълна със спекулации, течове и закачки от самата компания за това, което можем да очакваме от предстоящите водещи флагмани на OnePlus. Най-забележимите нови функции, които се очакват, са 5G, по-бързото ниво на опресняване до 120Hz и поддръжка за бързо 30-ватово безжично зареждане. Други слухове включват процесор Snapdragon 865 и нов цвят на гърба. Говори се и за трети, бюджетен вариант, наречен OnePlus 8 Lite.

YouTube работи над конкурент на TikTok, наречен „Shorts“

Като цяло обаче очакваме телефоните от семейството на OnePlus 8 да са по-скъпи. Въпреки че OnePlus спечели репутация с продажбата на премиум телефони Android със стотици долари по-малко от по-утвърдените си конкуренти като Google и Samsung, за OnePlus е предизвикателство да поддържа цените ниски.

Свързани публикации

Leave a Reply